Летња школа за студенте на Архус универзитету, Данска – AU Summer University 2021.

Архус универзитет у Данској  организује летњу школу за студенте под називом AU Summer University 2021.С обзиром на партнерство са Архус универзитетом у оквиру недавно одобреног пројекта Еразмус+ програма Circle U, студенти Универзитета у Београду заинтересовани за учешће у летњој школи, биће ослобођени плаћања трошкова похађања курсева. Већина курсева биће онлајн, а уколико се студент одлучи за курсеве који се реализују на Архус универзитету, сносиће остале релевантне трошкове пута и боравка у Данској.

Додатне информације о понуди курсева и начину пријаве кандидата и остале релевантне информације доступне су на овом линку.

Да би студенти студенти били ослобођени плаћања трошкова одабраног курса, неопходна је номинација Универзитета у Београду. Заинтересовани студенти би требало да се најпре јаве мејлом координаторима за међународну сарадњу на Математичком факултету, проф. Драгани Илић (dilic@matf.bg.ac.rs) и проф. Зорици Станимировић (zoricast@matf.bg.ac.rs), најкасније до 15. марта 2021. године. Списак заинтересованих студената са Математичког факултета биће прослеђен Универзитету у Београду.