Data Science Conference Europe 2020

Ове године, DSC Europe 2020 ће се одржати online, од 15-19. 11. и слободно можете очекивати доста података, прстохват AI-ја, и све то помешано са темама попут Decision Intelligence и креирања Data & AI производа.

Током догађаја, имаћете прилику да слушате 14 Keynote говорника, преко 100 високо квалитетних говора и преко 25 техничких туторијала на теме попут Data Science, AI & ML, Decision Intelligence, Building Data & AI Products, Open Movement, Quantum ML, Future of Work with AI, Big Data & Data Engineering и друге. На DSC Europe 2020 добићете прилику да слушате имена попут: Bob Sutor, Prassana Las Das,Bojan Tunguz, Amanda Brock, Gabriella de Queiroz, Yong Shi, Alex Antic, Jaimie Boyd – који су водећи стручњаци и лидери у нашој области. Зато немојте превише чекати и придужите нам се – и постаните један од многих који ће бити присутни на овом догађају!

Уколико сте заинтересовани да присуствујете DSC Europe 2020 – за наше госте смо обезбедили 2 могућа начина учешћа и један од њих је потпуно бесплатан. Можете се регистровати за БЕСПЛАТНУ DSC Europe 2020: Open day пропусницу и да у livestream-у пратите програм који ће се дешавати 19. Новембра. За бесплатну карту се можете пријавити путем: https://datasciconference.com/ticket/open-day/.

Радили смо вредно и предано у претходном периоду како бисмо вам припремили доста интересантних тема које покривају теме из читавог Data Science & AI екосистема. Уколико вам ово звучи добро, погледајте наш website и сами се уверите зашто смо Data Science & AI догађај године.