Meetup Научно-технолошког парка — „Како стићи до првог милиона“

Сан сваког стартапа је да добије инвестицију и настави да ради на усавршавању свог производа. За већину ипак, однос са инвеститором је непознаница – чак и кад су почетни извор финансирања 3F – friend, family, fools.

Хоћете ли заиста моћи да се посветите само производу, шта “вози” вас а шта инвеститоре и шта вам још нико није рекао – где вас чека тежи део, пре или после подизања инвестиције?

Одговоре на ова питања пружиће meetup Четвртком у четири: Чист рачун, дуга љубав – Очекивања стартапа и инвеститора који Научно-технолошки парк Београд организује 4. јуна од 16ч на ZOOM платформи. О својим искуствима у развоју стартапа са и без инвестиције говориће Сава Маринковић, предузетник рођен у Америци, оснивач компаније Teleskin (заједно са проф. Коругом и др Бандићем) настале као један од првих стартапа у Пословно-технолошком инкубатору техничких факултета у Београду. Сава у својој биографији бележи и референце једног од 50 најбољих светских предузетника проглашених од Светске банке (2013), иновативног предузетника године компаније Ernst&Young (2012), OSCE предузетника године (2008) и једног од 50 General Electric хероја (2005).

Из свог богатог искуства, Сава Маринковић ће говорити о наученим лекцијама као и новим изазовима за стартапе и инвестиције након пандемије вируса Covid 19.

Учешће је бесплатно уз обавезне пријаве на линку: https://bit.ly/2zSRMpt.