Отворени конкурси за размену са универзитетима у Француској у оквиру програма Еразмус+ КА1

Обавештавамо Вас да су отворени конкурси за размену студената, наставног и административног особља у оквиру Еразмус+ КА1 програма са три универзитета у Француској: University of Bordeaux, Nice Sophia Antipolis University и Paris Diderot University.

Конкурси су отворени у следећем периоду:

– за Nice Sophia Antipolis University: од 28. августа 2017. до 8. октобра 2017. (ниво студија: основни; наставно особље)

– за Paris Diderot University: од 28. августа 2017. до 19. октобра 2017. (ниво студија: мастер и докторске; наставно и административно особље)

– за University of Bordeaux: од 30. августа 2017. до 22. октобра 2017. (за сада није прецизирано)

Скрећемо пажњу колегама са Математичког факултета да су конкурси за размену са Nice Sophia Antipolis University и Paris Diderot University за студенте, наставно и административно особље отворени у свим областима, док је за University of Bordeaux отворен само конкурс за студенте у области Education.

Услови конкурса, број мобилности и информације о неопходној документацији за пријаву могу се наћи на Mobion платформи www.mobion.bg.ac.rs.

Молимо студенте Математичког факултета који намеравају да конкуришу за размену да се јаве мејлом координаторима за међународну сарадњу Математичког факултета, Драгани Илић (dilic@matf.bg.ac.rs) и Зорици Станимировић (zoricast@matf.bg.ac.rs).