Предавање “Уметност уметничке дирекције”, Ron Ashtiani, 17.07.2017.

Предавање “The Art of Art Direction” упознаће вас са процесом дефинисања јасног, релевантног и квалитетног уметничког правца за сваки производ, било да је у питању карактер у игри или окружење.

Nordeus наставља са серијом отворених догађаја који имају за циљ унапређење локалне дигиталне креативне индустрије. Овог пута, као гост долази Ron Ashtiani, оснивач и CEO-а чувеног британског студија Atomhawk који је заслужан за концепт арт и визуале у неким од највећих остварења као што су Marvel’s The Avengers, Mortal Kombat, Eve: Valkyrie, Marvel’s Avengers: Age Of Ultron, Injustice 2, Sniper Elite 4, Mortal Kombat X, Marvel’s Guardians Of The Galaxy, Angry Birds: Go! и многа друга.

Предавање под називом “Уметност уметничке дирекције” (The Art of Art Direction) указује на то да је дефинисање јасног, релевантног и квалитетног уметничког правца један од најбитнијих корака у процесу стварања крајњег производа у било којој области креативне индустрије. Поред тога што омогућава да се на транспарентан начин комуницирају циљеви према тиму, помаже и при развоју јединственог уметничког стила који дефинише појединачне циљеве дизајна када су у питању различити елементи, од карактера до окружења.

Детаљније