Желите да покажете Ваше знање у програмирању? Ово је идеална прилика да се придружите нашем тиму и учествујете у хакатону.

Одељење за биоинформатику компаније APIS Assay Technologies Ltd. у Београду организује NextFlow хакатон у сарадњи са nf-core заједницом. Учешће на догађају је бесплатно и намењено је свима који желе да стекну увид у индустријску страну биоинформатике. NextFlow је „DSL (domain specific language)“ за дизајн и програмирање биоинформатичких „pipeline“ у областима геномике, метагеномике, транскриптомике, протеомике, метаболомике и вирологије. Nf-core је заједница посвећена побољшању NextFlow-а и „pipeline“ написаних у NextFlow-у.

Линк за тренинг: За учешће на хакатону није потребно никакво предзнање, јер nf-core заједница одржава бесплатну онлајн обуку за коју се можете пријавити на:
https://nf-co.re/events/2023/training-march-2023.

Да бисте учествовали на хакатону у Београду, потребно је да се региструјете на онлајн обрасцу:
https://nf-co.re/events/2023/hackathon-march-2023
и у регистрацији изаберете ‘APIS Assay Technologies Ltd, Belgrade, Serbia’ процеса, као учесник „in-person/on local site“. Caзнајте више о хакатону, посетите линк за пријаву и погледајте остале битне информације.

Линк за пријаву:
https://seqera.typeform.com/mar23hackathon?typeform-source=nf-co.re

Трајање хакатона: 3 дана (27.03, 28.03, 29.03)

Рок за пријаву: 17. март 2023

Неопходно знање: Nextflow