Конференција Agile Serbia

puzzleУ организацији фирме Puzzle Software, 26. маја 2017. године организује се Agile Serbia Конференција. За детаље о дешавањима и предавањима која ће бити одржана у оквиру конференције, посетите наредну адресу: http://www.agile-serbia.rs/agile-conference-may-2017

Фирма Puzzle Software поклања студентима Математичког факултета 10 бесплатних учешћа на конференцији. Пријавите се уколико желите да учествујете.

Форма за пријаву.

Подаци који овде оставите биће доступни само Математичком факултету. Подаци о студентима који ће остварити право на учешће биће достављени фирми Puzzle како би студентима уз индекс био омогућен улаз на конференцију.

Предност ће имати студенти старијих година који имају бољи просек. Моле се студенти да се не пријављују уколико нису сигурни да могу да учествују на конференцији, како не би заузели место другим студентима.

Форма ће бити отворена за попуњвање до четвртка 18. маја у 12ч. Одабрани студенти ће бити контактирани до петка пре подне и очекује се да потврде своје присуство до тада.