Посета компанији Telenor Common Operation, 09.05.2017.

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду и компанија Telenor Common Operation позивају студенте завршних година основних и мастер студија и дипломиране студенте Математичког, Електротехничког факултета и Факултета организациних наука Универзитета у Београду да се пријаве за посету компанији Telenor Common Operation која ће се одржати у уторак 9. маја 2017.године са почетком од 12 часова.

Студенти ће бити у прилици да од представника менаџемент тима сазнају више о компанији и моделу рада, а инжењери из различитих сектора компаније ће са учесницима посете говорити о својим интернационалним искуствима и каријерном путу у оквиру Теленор Групе. Представници сектора за људске ресурсе ће са младима поделити више информација о политици запошљавања, приликама за професионални развој запослених и програму летње праксе који ће бити организован за студенте завршних година.

Уколико сте заинтересовани да учествујете у посети компанији Telenor Common Operation, позивамо вас да се пријавите до понедељка 8. маја до 9 сати попуњавањем формулара који се налази на следећем линку: http://skr.rs/vcU

Ова посета реализује се у оквиру програма “Сазнајте из прве руке”… детаљније