Најава конкурса за Еразмус+ размене за 2017. годину са универзитетима у Немачкој, Аустрији, Словенији и Хрватској

Обавештавамо вас да ће у јануару 2017. године на МОБИОН платформи (http://mobion.bg.ac.rs) бити отворени конкурси за Еразмус+ мобилности током јесењег семестра школске 2017/2018.

Конкурси за пријаве размена студената, наставног и административног особља са универзитетима у Немачкој, Аустрији, Словенији и Хрватској, ће бити отворени у периоду од 16. јануара до 28. априла 2017. године. Пријаве су за мобилности у јесењем семестру школске 2017/2018, што значи да је боравак на партнерском универзитету могућ у периоду од октобра 2017. до 28. фебруара 2018. Универзитети на којима је могуће остварити мобилност из области математике, рачунарства и сродних дисциплина су:

1.    University of Bamberg, COMPUTER SCIENCE
2.    University of Heidelberg,  ALL STUDY PROGRAMS
3.    Primorska University Kopar,  MATHEMATICS
4.    University of Zagreb, INFORMATION AND COMMUNICATION TECHNOLOGY
5.    University of Graz, ALL STUDY PROGRAMS
6.    University of Giessen, MATHEMATICS

Информације о отвореним конкурсима могу се погледати на МОБИОН платформи под ставком OPEN CALLS, а о начину конкурисања и неопходној документацији под ставком HOW TO APPLY и REQUIRED DOCUMENTS.

За додатне информације о разменама у оквиру Еразмус+ програма, погледајте страницу http://www.math.rs/cp/71/erasmus+/ или контактирајте координаторе за Међународну сарадњу Математичког факултета.