TX Services је огранак TX Group-е – највеће швајцарске медијске куће, која послује скоро 130 година. У Београду имамо преко 200 запослених, са планом да наставимо да растемо у наредном периоду. Ми развијамо апликације кроз које на дневном нивоу пролази око 80% швајцарског интернет саобраћаја, а са портфолиом дневних и недељних новина, часописа и дигиталних платформи настојимо да пружимо нашим корисницима корисне информације и олакшамо оријентацију у данашњем свету.

Динамичност, поверење, транспарентност и вишеструке могућности за развој – ово би био најкраћи опис нашег радног окружења. Трудимо се да константно унапређујемо своје процесе и да креирамо што бољу средину за даљи напредак, како тимски тако и индивидуални. Интернационално смо окружење, сарађујемо са колегама из Цириха и Берлина и константно учимо једни од других. На тај начин је и настало име наше компаније – TX које је скраћеница од Technology Exchange, интерне иницијативе за размену знања коју су покренулe наше колеге.

По први пут у Београду организујемо програм праксе са желјом да будућим колегама и колегиницама понудимо шансу са обављање обавезне праксе током својих студија. Кроз овај петонедељни програм, обезбедићемо вам менторску подршку и подстицајно окружење, као и рад на добро осмишљеним и практичним задацима.

Више детаља о самим позицијама и начину пријаве можете видети на следећим линковима:

Планирани распоред активности:

  • 28.09-21.10. Отворене пријаве
  • 21.10. Обавештење о статусу пријаве
  • 24.10.-28.10. Процес селекције за кандидате који су у ушли у ужи избор
  • 01.11. Почетак праксе