Први Generali Global Graduate програм

Generali група отвара конкурс за 20 талената за учешће у првом Generali Global Graduate програму.

Generali Global Graduate је програм који за циљ има регрутовање нових талената којима би била пружена могућност да у оквиру Generali групе започну своју међународну каријеру.
Тражимо младе људе, студенте и дипломце специјализоване у области економије, финансија, бизниса, ИТ-а, дигиталног маркетинга или квантитативних предмета (математика, статистика и сл.).

Програм траје 18 месеци, а почиње септембра 2015. и завршава се марта 2017. године. По принципу интернационалне ротације послова, учесници ће радити у различитим секторима у 60 земаља у којима послује Generali група.
Такође, програм подразумева и учешће у обуци „Generali MIB Master у менаџменту осигурања“ развијеној у сарадњи са МИБ школом менаџмента у Трсту. Током трајања програма учесници ће бити запослени по уговору са централом Assicurazioni Generali, а потом ангажовани да раде у једној од компанија Generali групе широм света.
Кандидати морају бити студенти или скорашњи дипломци са импресивним образовним квалификацијама. Потребно је одлично знање енглеског и најмање још једног страног језика, као и минимум четири месеца радног искуства или студирања ван земље.
Кандидати не смеју имати више од две године радног искуства и морају бити спремни да буду ангажовани током целог трајања програма.

Поред стручних компетенција, очекујемо да кандидати буду изузетно мотивисани и спремни да раде на интернационалном нивоу, заинтересовани да развијају глобалну каријеру и деле вредности Generali групе усмерене ка постизању циљева, оснаживању људи и заједнице.

Пријаве слати на GlobalGraduateProgram@Generali.com
Рок за слање пријава је 12. април 2015. године.