Smith Micro Software тражи софтвер инжењера

Smith Micro Software, Inc. (NASDAQ: SMSI) се бави производњом софтвера и услугама које поједностављују, побољшавају и чине сигурнијим искуства на мобилним платформама. Портфолио компаније у области wireless технологија укључује широку гаму клијентских и серверских апликација које раде са гласом, подацима, видеом и повезивањем путем мобилних мрежа. Наши  клијенти су највећи светски мобилни оператери, произвођачи мобилних уређаја и велике фирме.

Smith Micro Software тражи софтвер инжењера – Java и JavaScript developer-а, за наш тим у Београду који се бави развојем сервера. Радићете у групи креативних и амбициозних програмера и примењиваћете најновије технологије у области управљања мобилним уређајима и управљања полисама. Апсолутан фокус је на квалитету производа, дуготрајној употребљивости и agile развоју. Бићете важан део комплетног процеса развоја, од дизајна до release-а.

Дужности укључују тимски и самосталан рад на новим захтевима, побољшањима и баговима, дизајн и имплементацију задатака по продукционим захтевима и њихово спровођење до прихватања од стране инжењера и рад у динамичној и агилној средини.

Посетите нашу веб страницу и пријавите се!

Рок за пријављивање је 11. децембар 2016.