Erasmus+ Млади у акцији

“Erasmus+ Млади у акцији” инфо дан одржаће се у понедељак 28.новембра, од 18 часова, на Сплаву Аркабарка (Ушће ББ). Овом приликом биће представљени програми за младе које финансира Европска Унија: Европски Волонтерски Сервис, омладинске размене и тренинге за младе.

Због ограниченог броја места, пријаве су ОБАВЕЗНЕ и врше се попуњавањем формулара до петка 25. новембра, у 23:59 путем следећег линка. У суботу 26. новембра, бићете обавештени/е о резервацији места.

Erasmus+ је програм Европске Уније везан за образовање, омладину и спорт, који траје од 2014. до 2020. год. Erasmus+ Млади је заменио програм Млади у акцији.

Само неки од циљева програма су: развијање вештина младих, промоција активног грађанства, мултикултуралност, толеранција, виишејезичност… Једини услов за учествовање у Erasmus+ програмима за младе је имати минимум 13 година и живети у Европској Унији или некој од партнерских земаља (нпр. у Србији)!

Искористите јединствену прилику да откријете Erasmus+ програм, сазнате како да аплицирате за пројекте и чујете незаборавна искуства младих који су већ учествовали!

За додатна питања можете писати Вега омладинском центру на: vegayc.youthmobility@gmail.com.

Линк за догађај на Фејсбуку.