Seven Bridges је биотехнолошка софтверска компанија која се бави развојем платформе за анализу и интерпретацију биомедицинских података са примарним фокусом на генетске податке. Позивамо студенте завршних година Математичког факултета да сепријаве за праксу у тиму за техничку подршку.

Циљ праксе је да развијете своје знање из коришћења база података у продукционом окружењу, испробате рад у тиму и научите како да решите техничке проблеме на платформи са модерном микросервисном архитектуром. Кроз читав процес ћeте имати подршку ширег тима и ваш развој ће пажљиво пратити и подржавати ментор. Наш план је да пракса траје 3 месеца и да током тог времена постоји адекватна компензација завреме које проведете са нама.

Technical Support Intern

Рок за пријављивање је 21. септембар 2022.до 17ч. Након тога, уколико прођете у ужи круг, позваћемо вас на кратак разговор са члановима тима. Очекивани почетак програмапраксе је почетком октобра месеца.

Праксе ће се одржавати комбиновано – онлајн и упросторијама Seven Bridges-а у Београду и Новом Саду. За више информација о програму и пријави посетите Seven Bridges страницу Kаријера.