Konferencija CGA Belgrade, čiji je jedan od organizatora i Crater Training Center, je u potrazi za mladim i komunikativnim ljudima koji su naklonjeni kompjuterskoj grafici, gejmingu, filmu, digitalnim medijima i umetnostima da im se pridruže u realizaciji narednog izdanja konferencije, 24. septembra u beogradskoj mts Dvorani.

Broj potrebnih volontera je 20 i to na sledećim pozicijama:

  • 6 osoba koje će obavljati registracije učesnika
  • 6 osoba koje će asistirati spikerima u salama
  • 4 osobe za hospitality
  • 1 osoba asistent za komunikaciju marketing timu
  •  2 osobe za dodatne radionice u Crater Training Centru 23. I 25.09.2022.

Zainteresovani za volontiranje se mogu prijaviti putem ove forme do 11. septembra u ponoć, a 15. septembra će kandidatma biti javljeni rezultati konkursa.

Odabrani volonteri će blagovremeno biti pozvani na pripremni sastanak, kao i obilazak lokacije pred održavanje konferencije.

Nadamo se da ćete nam se pridružiti u narednoj CGAavanturi! 

O konferenciji:

CGA Belgrade, međunarodna konferencija kompjuterske grafike i digitalnih umetnosti, posle skoro tri godine online aktivnosti vraća se  u svoj grad pod sloganom Remodeling the Future. Program prvog dana strimovaće se na sajtu konferencije, dok publiku drugog dana očekuje bogat program konferencije uživo u mts Dvorani. Pored glavnog dela programa, u planu je i nekoliko ekskluzivnih radionica i masterklasova u Crater Training Centru. Prijatelji i sponzori konferencije su kompanije 3Lateral/Epic Games, Mad Head Games, Autodesk, PMO, Playstudios Europe, Side FX i druge. Ovogodišnje izdanje CGA Belgrade podržavaju Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije i deo je Creative Tech Serbia superklastera.