Позив за пријаве на такмичење Теленор Смарт City Challenge Serbia

Удружење БЕУМ под генералним спонзорством компаније Теленор Србија, уз подршку Friedrich Naumann фондације и ICT Hub-а, организује прво такмичење у Србији за проналажење решења базираних на апликацијама за унапређење квалитета живота у урбаним срединама, на пољу екологије, саобраћаја, превоза, путовања и куповине. Теленор Смарт City Challenge Serbia настоји да инспирише нову генерацију талентованих српских програмера и ИТ предузетника, помажући им да развију своје идеје за унапређење квалитета живота у градовима у Србији.

Најбоља 3 тима ће имати могућност приступа посебном новчаном фонду за даљи развој најбољих решења у вредности од 10.000€, уз обезбеђивање тромесечног радног простора за цео тим у ICT Hub-у, док ће првопласирани тим добити и двонедељно студијско путовање у иностранство и посету неком од светских технолошких инкубатора.

Формулар за пријаве и услови конкурса представљени су на веб сајту http://www.smartcitychallenge.rs/ Пријаве су отворене од 25. јула до 25. августа 2016. године.