Месечне архиве: мај 2020

Конкурс за асистентска места на Машинском факултету

Због повећаног обима вежби на математичким и информатичким предметима, Катедра за математику Машинског факултета у Београду објавиће током јуна конкурс за пријем једног асистента (студента докторских студија) у радни однос на 3 године. У јесењем семестру планира се плаћено ангажовање на одређени (пробни) период још 2 студента докторских студија (превасходно оних који су редовне студије завршили на смеровима за примењену математику,  програмирања, информатику), са почетком ангажовања од 1.септембра, а најкасније 1.октобра. Уколико се кандидати покажу квалитетним за обављање посла, могуће је после пробног периода расписивање конкурса у асистентско звање. За све информације заинтересовани кандидати се јављају шефу катедре за математику, проф. Миодрагу Спалевићу на мејл: mspalevic@mas.bg.ac.rs.

Анкета компаније Comtrade

Компанија Comtrade је направила анкету за IT студенте у вези са додатним студентским активностима. Сврха анкете је да се испитају потребе студената и у складу са њима одговори са занимљивим студентским догађајима у наредном периоду. Попуњавање анкете траје у просеку 2-3 минута. Линк на анкету је: https://comtrade.typeform.com/to/X0J905.

Постани члан највеће студентске организације на свету!

Највећа међународна организација вођена од стране младих, AIESEC, регрутује нове чланове. Млади у Београду, Крагујевцу, Новом Саду, Нишу и Суботици се могу пријавити за чланство и придруже се младима који теже да испуне свој потенцијал доприносећи својој заједници кроз развијање лидерства.

Чланством у AIESEC-у можеш да:
– Усавршиш своје професионалне вештине кроз различите позиције
– Усавршиш своје личне вештине радом са људима
– Стекнеш пријатеље из целог света
– Научиш да радиш у тиму и да водиш тим
– Добијеш систем подршке који де саслушати сваку твоју нову идеју
– Учествујеш у организацији пројеката и догађаја
– Упознаш рад компанија
– Учествујеш на едукативним конференцијама
– Радиш са тим лидером на достизању својих циљева

Придружи се организацији која укупно броји 40,000+ чланова из 115+ земаља!
Попуни пријаву на: https://aiesec.org.rs/kidam-uz-aiesec/ и убрзо демо ти се јавити са детаљима о даљем процесу селекције. Пријаве су отворене до 10. јуна.